Entertainment

Eline’s sneak peek op de set van Faithfully Yours

The show must go on! Deze zomer blijft de entertainmentwereld druk bezig en daarom gaat Koffietijd entertainmentdeskundige Eline de Ruig deze zomer ook gewoon door.

Ze bezoekt filmsets, gaat backstage bij musicals, bezoekt premières en houdt het nieuwste entertainmentnieuws in de gaten. Zo houdt ze jullie, ook in de zomer, op de hoogte van alles wat je moet weten uit entertainmentland! 

Faithfully yours 

Eline neemt een kijkje op de set van de nieuwe Nederlandse thriller ‘Faithfully Yours’. In december komt deze film uit, maar er wordt nu al druk gedraaid aan de kust. De thriller gaat over vriendinnen Bodil (Bracha van Doesburgh) en Isabel (Elise Schaap) die af en toe een vlucht nemen uit hun dagelijkse leven, door samen weekendjes weg te gaan naar de Belgische kust. Tijdens deze weekendjes zijn ze elkaars alibi om vreemd te gaan, puur voor de spanning en ontlading. Ze komen zeker tot rust, maar vormen naar de buitenwereld toe een web van leugens. 

Spannende wendingen 

Dit web dreigt uit elkaar te vallen wanneer Isabel opeens tijdens een van deze weekendjes verdwijnt. “Daar begint het hele verhaal,” vertelt Bracha aan Eline. “Waar is ze gebleven? Wat zit erachter?” Hun echtgenoten, gespeeld door Nasrdin Dchar en Gijs Naber, komen naar België toe om te ontdekken wat er is gebeurd. Het verhaal krijgt dan opeens veel bijzondere, spannende wendingen, volgens Bracha.  

De hoofdrollen in deze spannende thriller worden vertolkt door Bracha van Doesburgh, Elise Schaap, Nasrdin Dchar en Gijs Naber.

Bracha’s zomerplannen 

Bracha is deze zomer heel druk, want ze draait twee films door elkaar heen. Het draaien voor de familiefilm ‘Familie Klaus’ is al begonnen, maar die film wordt later afgemaakt. Ze is nu volop aan het draaien voor deze nieuwe thriller. Heeft ze dan nog wel ergens tijd voor vakantie? “Ja, we hebben al drie weken geblokt, dat doen we altijd een jaar van tevoren. Ook voor Daans agenda zijn die 3 weken heilig.” Tussen filmen door kan er aan de kust natuurlijk ook genoten worden van het lekkere zonnetje en de natuur.  

In december kunnen we de thriller verwachten en in seizoen 14 van Koffietijd laten we nog meer backstage beelden zien van de film. Volgens Eline nu al een aanrader!