Artikelen

Even afkoelen! Deze films zijn zeker het kijken waard volgens Eline

Na zo'n warme (strand)dag kan je volgens onze entertainment deskundige Eline de Ruig het best afkoelen met een goede film. En laat er nu net heel veel zijn uitgekomen! Er zijn een heleboel topfilms om even lekker af te koelen.

Eline tipt je daarom de leukste films van dit moment.

Te zien op Netflix

  • Persuasion is een must see met niemand minder dan Dakota Johnson in de hoofdrol. Een romantische film over een vrouw die haar verloving verbreekt en hem jaren later weer tegenkomt.
  • 19 juli staat Hotel Mumbai online over de terroristische aanslagen in India in 2008. De film gaat over het hotel wat een van de doelwitten was en volgt het personeel die er alles aan doet om slachtoffers te voorkomen. 
  • The Sea Beast is een animatiefilm van de makers van 'Vaiana'. Een jong meisje verstopt zich op het schip van een legendarische monsterjager. Zeemonsters zijn de baas over de oceaan en monsterjagers proberen ze te stoppen. Het is een epische reis door onbekende wateren en ze schrijven geschiedenis. Een film voor het hele gezin! 
  • Ryan Gosling fans opgelet! Vanaf vrijdag staat er een nieuwe film van hem op Netflix als CIA agent in The Gray Man. Een spannende film waarin een agent primair doelwit is en wordt opgejaagd door de hele wereld. Je kunt de film - inclusief Gosling - ook bewonderen in de bioscoop, maar voor wie van een goede filmavond thuis houdt, is Netflix de beste (en goedkoopste) optie. Leuk feitje: het is de duurste Netflixfilm ooit! Het heeft maarliefst 200 miljoen (!) dollar gekost. 

Te zien op DisneyPlus

  • Step Into The Movies is nu op DisneyPlus te zien! Liefhebbers van LaLaland, Singin’ in the rain, Dirty Dancing en Saturday Night Fever gaan dit geweldig vinden! In deze film worden de meest legendarische films nagespeeld door echt een geweldige cast! De beroemde scènes zijn naar het ' ' 'nu' gehaald en dat is fantastisch gedaan. Maar 42 minuten, dus een lekkere snack voor deze zomer.

Te zien op HBO 

  • Ook te zien in de Nederlandse bioscoop, maar dus ook gewoon op HBO Max: de film 'De Beentjes Van Sint Hildegard' staat nu online. Een luchtige dramafilm over een koppel, Jan en Gedda, dat 35 jaar getrouwd is. Gedda houdt zoveel van Jan dat hij bijna geen lucht krijgt, dus probeert wat meer ruimte te krijgen. Hierdoor maakt Jan af en toe rare sprongen. Het is een hele mooie film, dus als je hem nog niet gezien hebt zeker doen!

Even opletten!

En dan nog even een hele belangrijke heads-up! Darren Star komt na 'Younger', 'Emily in Paris' en 'And just like that' vanaf 29 juli met de serie 'Uncoupled'. Oké, het is geen film, maar wel één die je volgens Eline absoluut op je lijstje moet zetten! In de hoofdrol Neil Patrick Harris die je misschien wel kent van 'How I Met Your Mother'. In de serie wordt hij verlaten door zijn man. En dan moet je opnieuw leren 'single' zijn. Een echte aanrader!