Entertainment

Wie heeft het Hart op de Juiste Plek?

Wil je graag afkoelen in de bioscoop of een uitje voor een regenachtige dag? Wij hebben de perfecte filmtip voor je! Op 15 augustus gaat namelijk de romantische komedie ‘Hart op de juist plek’ in première. Home is where the heart is, toch?

Wie heeft het hart op de Juiste Plek?

We zijn bij Koffietijd toch wel liefhebbers van een goede romantische komedie, dus daarom ook blij dat we niet zo lang meer hoeven te wachten op de nieuwe Nederlandse film ‘Hart op de Juiste Plek’. De film is de afgelopen tijd grotendeels opgenomen in Woudrichem. Niemand minder dan Jan Versteegh, Stijn Fransen, Jasper Demollin en Irene Moors spelen de hoofdrollen.

Maar, ook andere bekende gezichten komen langs! Spot jij Fenna Ramos, Tanja Jess of onze eigen Juvat Westendorp al in de trailer? Eén naam valt ons nog het meeste op: Patrick Martens! Ook hij heeft een klein rolletje in de film. Hart op de juiste plek is een film over een zoektocht naar liefde, vriendschap, jezelf én een huis. Een huis? Ja!

Zoektocht naar meer dan een huis

Je denkt misschien: dat klopt niet, maar in de film moet Stijn Fransen, die rol van Eve vertolkt, toch echt opzoek naar een nieuw thuis. De jonge en succesvolle Eve heeft alles voor elkaar: ze woont samen met haar knappe vriend Ricardo (Jasper Demollin), heeft een perfecte baan als freelance trendwatcher en een leuke vriendengroep. Ze maakt het helemaal in de grote stad! Tot ze opeens niet meer zo zeker van al haar geluk is: haar vriend Ricardo lijkt het verdacht gezellig te hebben met zijn bazin Anthea (Tanja Jess).

Ze wijst hem zonder twijfel de deur, tot ze voor een probleem staat: het is zijn huis. Eve staat op straat en moet opzoek naar een nieuwe plek om te wonen. Ze pakt haar spullen en zoekt hulp bij haar beste vriendin Rebecca (Fenna Ramos), maar in die kleine studio hebben ze amper privacy. Dat vind Rebecca’s vriend (Juvat Westendorp) toch niet zo leuk. Eve gaat fanatiek opzoek naar een eigen woning, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, vooral in de grote stad!

Leven in een dorp

Noodgedwongen staat ze weer op de stoep bij haar moeder Kristien (Irene Moors), in haar ouderlijk huis in het dorpje Zeilne. Eve ziet het hier niet zitten: ze heeft niks met haar oude vrienden en haar geboortedorp. De romantische komedie veranderd al snel in een trip down memory lane met oude vrienden, haar jeugdliefde Luuk (Jan Versteegh) en een familieruzie die na jaren nog steeds rondgaat in het dorp.

Maar, is haar ex-vriend Luuk echt zó saai als ze dacht dat hij was? En, is het niet eigenlijk een fijne, rustige omgeving waar ze zich op haar gemak begint te voelen? De twijfels slaan toe, al helemaal wanneer haar opdrachtgever haar een vaste baan mét penthouse in de stad aanbied. Eve moet kiezen: op welke plek ligt haar hart nu echt?

Winnen!

Benieuwd waar Eve voor kiest? Op 15 augustus gaat de film in première en vanaf 18 augustus kun je de film in de bioscoop bewonderen! Wij mogen nu al 3x 2 kaarten weggeven, dus doe snel mee. Klik hier en maak kans. Kun je niet zo lang kan wachten, vanaf 10 augustus draait de film al bij verschillende bioscopen in de voorpremiere.

Foto: Arjo Franke (Hart op de Juiste Plek)