Entertainment

De derde week van B&B Vol Liefde was er één voor in de boeken

Als iémand groot fan is van 'B&B Vol Liefde', dan is het onze entertainmentdeskundige Eline de Ruig wel. Iedere aflevering smult ze van dit realityprogramma. Daarom blikt Eline iedere vrijdag voor ons terug op de afgelopen week.

En nu is week drie aan de beurt. "Want we MOETEN het even hebben over Hans uit Italië", begint Eline.

Hans en Silvia

Aanvankelijk was Hans nog erg blij met de komst van de zachtaardige Silvia. "Eindelijk iemand die interesse toont." Interesse in de bomen, zeker. Interesse in mediteren ook. Interesse in de nieuwe B&B gast, waar ze op los mee flirtte terwijl Hans de borden naar de keuken bracht, ja ook. Interesse om te laten zien hoe de wc’s beter schoon kunnen worden gemaakt, check. Zowel Silvia als Hans concludeerde uiteindelijk dan ook dat dit geen match was, zoals het hoort te zijn. Hans: "Ze mediteert met wierook, ik met benzinerook." Dat kan ook alleen maar fout gaan. Maar gelukkig zijn z’n toiletten wel brandschoon!  

Ted en Ab

Bij Ted zet Ab letterlijk en figuurlijk de bloemetjes buiten. De mannen gaan zichtbaar de strijd met elkaar aan en dat levert de meest diepgaande gesprekken op. 

'Ab doet het niet voor de grap'

'Piet vergeet je niet' 

'Ted zorgt wel voor de pret' 

Tja, of dit zorgt voor match made in heaven valt te bezien. Ab gaat wel bijna naar heaven als hij een kilo’s dikke tonijn aan de haak slaat. De verkeerde, Ab. Ted is degene die je aan de haak moet slaan! Helaas worden beide mannen naar huis gestuurd. Ach, gelukkig zwemmen er nog meer vissen in de zee. 

Natasja en Dirk

Bij Natasja houdt Dirk het nog best lang vol. Maar wanneer hij aan het klussen slaat, blijkt alles op z'n plek te vallen. Daar heeft Dirk namelijk helemaal geen talent voor. En humor heeft hij ook niet. Dirk moet zijn spullen pakken en wel meteen. Een nachtje extra slapen zit er niet in. Dus met de laatste sporen van verfvlekken op zijn kleding hup de auto in en zo snel mogelijk naar huis.

Gelukkig voor Natasja staat er al snel een echt 'mensenmens' voor de deur. Een 'vrolijke peer' die in ieder geval voor een hoop positiviteit zorgt. Natasja wil vooral weten of hij haar niet afkeurt op 3-4 glazen wijn op een avond, want hijzelf drinkt er maximaal twee. Uit principes. Maar gelukkig is dat voor hem allemaal geen probleem en moet Natasja lekker zelf weten wat ze doet. Ik zie hier alleen maar voordelen: meer wijn over voor Natasja. Voorlopig mag hij blijven.  

Martijn

Bij Martijn lijkt alles nog koek en ei met de dames. Maar van 'horizontale gevoelens' zijn nog geen sprake. Kan iemand mij uitleggen wat horizontale gevoelens zijn? Dan snap ik misschien waar hij naar op zoek is!

Vlinders in week 4

Maandag alweer de vierde week 'B&B Vol Liefde' en dat belooft een mooie week te worden! Zonder al te veel spoilers te geven gaan de vonken overslaan bij Martijn en maakt Astrid het haar nieuwe kandidaat wel erg moeilijk. Ik kan niet wachten!