Geld

De grote Kanjerprijs gaat weer vallen!

Een geldprijs winnen is een droom van ons allemaal en vanavond komt dit voor een heleboel mensen uit. De Nationale Postcode Loterij reikt namelijk een Kanjerprijs uit van maar liefst 4 miljoen euro!  

Vandaag wordt bekendgemaakt waar de Kanjerprijs van 4 miljoen euro is gevallen. De helft hiervan, 2 miljoen euro, wordt verdeeld onder iedereen die met loten meespeelt in de winnende wijk. De andere helft, wederom 2 miljoen euro, wordt verdeeld onder iedereen die met loten meespeelt in de winnende postcode.  

Geheime boodschap van Gaston

Vannacht is er ergens in ons land een groot LED-panel met aftelklok geplaatst, én de redactie van Koffietijd heeft hem gespot! Er zullen vanavond een heleboel gelukkige mensen te vinden zijn in… Uitgeest! Dat maakt Gaston bekend in een videoboodschap die te openen is op je telefoon na het scannen van een QR-code op het LED-panel.  

Gaston geeft ook al een tipje van de sluier, want er zijn een heleboel deelnemers in de wijkcode 1911. Zij gaan er vandoor met een prijs van €544,- per lot als ze aan alle trekkingen hebben meegedaan dit jaar. Als dat al geen reden is tot een feestje, dan moet de kers op de taart nog komen!  

Feest

Na heel de dag in spanning te zitten is het dan om 18:00 uur eindelijk zo ver… De aftelklok slaat 00:00 en Gaston maakt de winnende postcode bekend! Het belooft een mooi feestje te worden, want wij hebben gehoord dat het prijzengeld in de winnende postcode veel groter is dan het wijkbedrag! Om het een nóg grootser feest te maken worden er ijsjes uitgedeeld én is er muziek van een brassband.   Wie zullen de gelukkige winnaars zijn? Houd onze socials in de gaten, want in de loop van de avond plaatsen we een sfeerrijk voorproefje! En morgen… dan geven we een uitgebreid videoverslag.