Entertainment

Beste Zangers 2022: vanaf NU te zien!

Muziekfans opgelet! Want vanaf vandaag begint het nieuwste seizoen van 'Beste Zangers'. Jan Smit reist met zeven bekende zangers af naar Sevilla om de mooiste muziek te maken én met heel Nederland te delen. Wij vertellen je alles over dit seizoen.

Beste Zangers 2022

Ja! Vanavond kunnen we met z'n alle genieten van de eerste aflevering van 'Beste Zangers' seizoen vijftien. Jan Smit reist samen met zeven artiesten af naar het Spaanse Sevilla. Waar de artiesten elkaars (favoriete) liedjes gaan vertolken en in hun eigen jasje steken. Dit levert mooie verhalen, muzikale verrassingen en prachtige momenten op. 

Dit jaar wordt Jan Smit vergezeld door Jaap Reesema, Ferdi Bolland, Nielson, Claudia de Breij, Sarita Lorena, Blanks en Roxeanne Hazes. De eerste aflevering staat geheel in het teken van Roxeanne haar (muzikale) leven. En dat belooft heel leuk te worden! Bekijk hier de eerste beelden.

Van zingen naar praten

Jaap Reesema staat natuurlijk bekend als dé podcastmaker van Nederland. Dus ook 'Beste Zangers' kon niet achterblijven met een podcast. En dat mag Jaap presenteren! Samen met één van de kandidaten wordt een kleine greep van de favoriete nummers besproken die niet aanbod zijn gekomen in de uitzending. Én bespreekt Jaap hoe zij hun avond hebben beleefd. De podcast is elke donderdag te beluisteren op alle podcasts-apps. 

En als je dat nog niet genoeg 'Beste Zangers' vindt, dan hebben we nog meer goed nieuws. Want het programma krijgt ook een eigen napraat-show. In het programma 'Thuis bij...' gaat Karsu - deelneemster van vorig jaar - langs bij de kandidaten thuis. Het programma is elke donderdag te bekijken bij NPO Start. 

'Beste Zangers' is vanaf vanavond elke donderdag te zien om 20.35 op NPO1.

Bron foto: AVROTROS