Cultuur

Wat zou jij doen met één miljoen?

Het is een veel gestelde vraag: Wat zou jij doen als je de loterij wint? Op safari door Afrika of toch leven als een echte kasteelheer in een Frans chateau? De vrienden Daan, Jasper en Tobias kregen de kans om hun wensen te laten vervullen in de online serie 'Goudhaantjes'.

Wat zou jij doen met een miljoen?  

Het winnen van de loterij. Iedereen fantaseert er wel eens over, maar wat zou je doen als je écht de loterij wint? De vrienden Daan, Jasper en Tobias kregen van de Vriendenloterij de unieke kans om antwoord te geven op deze veel gestelde vraag.  Hun zoektocht legden ze vast in het onlineprogramma ‘Goudhaantjes’.  

Goudhaantjes 

De online serie Goudhaantjes bestaat uit vier afleveringen, waarin de wensen van Daan, Jasper en Tobias in vervulling gaan. De vrienden hebben hun wensen verzameld in een grote pot. Tijdens iedere aflevering vindt er een trekking plaats zoals bij een loterij. Zo is het net echt! Iedere trekking rolt er een wens als winnaar uit. Het is aan de jongens de taak om die wens te vervullen. 

Leven à la Ilja Gort 

Een van de vrienden die zich een geluksvogel mag noemen is Tobias. Het is zijn droom om te leven à la Ilja Gort. Denk aan wonen in een groot Frans chateau, rijden in een Citroën Meharis door de Franse wijnstreek en genieten van wijn en champagne uit de regio. Het is bijna te mooi om waar te zijn, maar voor Tobias werd deze droom werkelijkheid. Dit ging alleen niet geheel vlekkeloos, want het boeken van een chateau bleek toch een grote uitdaging te zijn voor Daan en Jasper...  
 

Nieuwsgierig geworden? 

Slagen Daan, Jasper en Tobias erin om antwoord te geven op de vraag: wat zou jij doen als je de loterij wint? Dat zie je vanaf 23 september in Goudhaantjes op het YouTube kanaal van Daan Boom.