Entertainment

Beste Netflix-film sinds tijden: Purple Hearts

Maandelijks verschijnen er veel verschillende films en series op Netflix. De één beter dan de ander. Maar er zit nu écht een pareltje tussen, namelijk: ‘Purple Hearts’.

Hij staat al een tijdje online, maar mocht je hem nog niet hebben gezien dan moet je dat zeker gaan doen. Dat wordt lekker weg zwijmelen op de bank!  

Purple Hearts

Als je zin hebt in een op en top romantische film dan is de Netflix-film ‘Purple Hearts’ de perfecte film. In de film kampen singer-songwriter Cassie en marinier Luke met grote geldproblemen. Daarom komen de twee met de oplossing: samen in het huwelijksbootje stappen. Mariniers krijgen namelijk een zorgtoeslag voor hun vrouw wanneer ze getrouwd zijn. Maar hoe doe je dat? Een huwelijk faken? En al helemaal als je niks met elkaar gemeen hebt? En, als Luke gevaar loopt tijdens een missie, staat alles op losse schroeven.

Het klinkt nu misschien niet als de meest romantische film ooit, maar geloof ons er is genoeg romantiek om van te genieten! Want hoewel het begint als een nephuwelijk blijken de twee toch steeds meer gemeen te hebben en vinden ze elkaar steeds leuker en leuker.  

Clichés met verrassingen 

Het verhaal is een beetje vergezocht en je denkt misschien: ik kan deze hele film al voorspellen. En ja, de film bevat veel clichés, maar hebben we daar soms niet even behoefte aan? Desalniettemin verrast de film enorm. Het verhaal wordt sterk neergezet en je gelooft de acteurs en hiermee het verhaal meteen. Vooral tijdens de heftige ruzies komen de acteerskills van de twee hoofdrolspelers Sofia Carson en Nicholas Gilitzine helemaal tot zijn recht.  

Liefde en muziek! 

Misschien herken je hoofdrolspeelster Sofia Carson wel. Dat kan! Want Sofia Carson is in het echte leven ook zangeres. En van haar zangtalent mogen we tijdens de film dan ook volop genieten. In de film komen veel prachtige nummers voorbij, gezongen door Sofia. Alleen de titelsong is al heerlijk! Muziek, dat betekent nog meer weg zwijmelen op de bank. En mee blèren natuurlijk.  

Über-romantisch met een vleugje drama 

De combinatie van het ondenkbare verhaal dat toch geloofwaardig wordt neergezet. De prachtige shots, de heerlijke muziek, drama én romantische clichés maakt ‘Purple Hearts’ inderdaad één van Netflixs beste films sinds tijden. Dus mocht je nog een über-romantische film zoeken met toch wat drama? Dan raden wij je ‘Purple Hearts’ zeker aan.  

Bekijk de trailer van ‘Purple Hearts’ hieronder.