Podcast

PODCAST: We beginnen een Koffietijdkoor en Shirma Rouse geeft haar ziel bloot

Deze week in Koffietijd weer een grote variatie aan gasten, onderwerpen én gesprekken. Maar er is één onderwerp waar we zelf wel heel blij en trots op zijn: we beginnen het Koffietijdkoor.

Nederland is absoluut een korenland. Zingen is hier namelijk een grotere hobby dan voetbal! Wie had dat gedacht? Dirigent Paul Snoek gaat het Koffietijdkoor leiden en op 23 december 2022 gaat het koor live een kerstlied opvoeren in Koffietijd. Dus voor iedereen die graag zingt, in een koor of gewoon onder de douche: geef je hier gewoon lekker op!

Verder hadden we het met experts Gabriella Bettonville en Aisa Amagir over onze energierekening. Is het prijsplafond dat is voorgesteld de oplossing of hebben wij er als consument niets aan?

Actrice Maike Meijer en zoon Thor Braun waren te gast om te praten over hoe trots Maike is op het acteertalent van haar zoon. Thor speelt o.a. in de populaire serie 'Oogappels'. Hoe is het om een zoon als collega te hebben? 

Ten slotte was zangeres Shirma Rouse te gast. Haar stem horen we sowieso al iedere ochtend omdat zij ook dit jaar weer de Koffietijd tune heeft ingezongen. Maar hoe zou ze het liedje inzingen als ze het de 'Shirma way' zou doen? Dat klinkt wel heel bijzonder!

Beluister de Week van Koffietijd hier

Wil je verder kijken?

Ben je nog niet klaar en wil je verder kijken? We hebben hier een relevante selectie die je misschien ook nog leuk gaat vinden.