Podcast

PODCAST: Gwen van Poorten heeft haar balans gevonden, "Ik feest harder dan ooit!"

Deze week in Koffietijd weer heel veel mooie, gezellige én interessante gasten. Zo kwam presentator, podcastmaker en YouTuber Gwen van Poorten langs om te praten over haar nieuwe boek 'Voeten in het stopcontact' én over haar de balans die ze in haar leven heeft gevonden na een verschrikkelijke burnout.

Gwen: "Ik feest harder dan ooit nu, maar zonder drank en drugs. Ik ben er namelijk achter gekomen dat ik daar helemaal niet zo goed mee om kan gaan. Kans is groot dat als ik dat glas wijn neem, ik binnen drie uur op een bar sta te dansen."

Ook was presentator Henny Huisman deze week te gast om te praten over zijn theatervoorstelling 'Het achterste van mijn tong'. Maar ook over de bijzondere mensen die hij tijdens zijn carrière heeft ontmoet. Zo was Michael Jackson ooit te gast in zijn show én is hij eens gaan eten met een heuse wereldleider. Michael Gorbatsjov had hem namelijk gezien op televisie.

Het is nu echt weer herfst, aanleiding voor muzikant Diederick Ensink om met ons te kijken en vooral te luisteren naar typische herfstmuziek. Bestaat dat dan? En wat maakt muziek herfstmuziek?

Beluister de hele podcast hieronder