Podcast

PODCAST: Frenk van der Linden keek bij Koffietijd in de spiegel en onthulde zijn verleden

Deze week van Koffietijd was weer gevuld met interessante gasten. Zo kwam interviewer Frenk van der Linden langs om te praten over zijn nieuwe projecten.

Hij staat bekend als een van de beste interviewers van ons land die bij zijn gasten het diepst weggestopte geheim nog naar boven weet te halen. Maar wat onthulde hij deze week bij Koffietijd toen wij hem letterlijk een spiegel voorhielden?

Het vijfde seizoen van de Netflix-serie 'The Crown' is uit, wat kunnen we verwachten? Royaltydeskundige Justine Marcella keek alvast het hele seizoen en vertelde ons de ins en outs van wat nu wel én wat nu niet waar is. Want ook dit seizoen zorgt al voor veel meningsverschillen over de ware geschiedenis.

Naarmate we ouder worden gaan onze ogen ook achteruit. Gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur kwam daarom langs om te vertellen over hoe dit komt én wat je hieraan kunt doen.

En vriendin van de show Yvette van Boven won vorige week het Gouden Kookboek met 'Van Boven in het wild'. Tijd dus om haar te verrassen met een picknickmand vol lekkere spullen.

Beluister hieronder de hele podcast