Entertainment

Bekijk nu de nieuwe Tina Turner tentoonstelling bij TINA: De Tina Turner Musical

Op 26 november blaast Tina Turner maar liefst 83 kaarsjes uit! Dit hoogtepunt van de ‘Queen of Rock and Roll’ mogen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.

En ook onze ‘eigen’ Tina Turner, hoofdrolspeelster van de Tina Turner musical Nyassa Alberta, liet de verjaardag niet zomaar voorbijgaan.

Tina Turner: de tentoonstelling

Tina Turner is een van de bestverkopende artiesten ter wereld. Ze heeft maar liefst 12 Grammy Awards gewonnen! En ook haar live shows trokken wereldwijd miljoenen mensen. Ben jij benieuwd naar alle hoogtepunten van de Queen of Rock and Roll? Dan kan jij je hart ophalen in het Beatrix Theater in Utrecht. Afgelopen week is daar een speciale tentoonstelling geopend, ter ere van Tina Turner’s verjaardag. En wij waren erbij!

De geweldige ‘Tina, de Tina Turner Musical’ is in het Beatrix Theater in Utrecht al een poosje te zien en nu kun je dus jezelf nog meer onderdompelen in de wereld van deze superster. Hoofdrolspeelster Nyassa Alberta heeft samen met Tina Turner-liefhebber Jeroen van der Boom afgelopen week de bijzondere tentoonstelling geopend. De unieke collectie bestaat uit diverse eigendommen van Tina Turner, zoals haar Grammy’s, een platina plaat en zeer persoonlijke stukken zoals haar pruiken. Voorafgaand aan de voorstelling kan je de tentoonstelling bezoeken. Bekijk haar Gouden Platen, loop langs haar Walk of Fame tegel en voel haar handafdruk gegoten in steen. Je hebt Tina Turner nog nooit van zo dichtbij gezien.  

Ben jij benieuwd geworden? De tentoonstelling is gratis te bezoeken tot en met 19 februari. Want, ‘all good things come to an end’. Ook de musical zal stoppen op 19 februari. Na de opening in 2020, maar liefst 3 jaar op de planken en 536 shows komt de show toch echt tot z’n einde. Pak daarom nu nog je kans om deze bijzondere tentoonstelling én voorstelling ‘Tina: de Tina Turner Musical‘ te zien.