Vrije tijd

Overnacht deze kerst op de boerderij bij Fien en Teun

Fien en Teun, je vriendje en vriendinnetje! De twee boerderijvriendjes zijn superpopulair bij kinderen. Ze hebben hun eigen tv-show, een voorstelling en een bioscoopfilm. En, vanaf nu kan je je helemaal onderdompelen in hun kerstwereld, want je kunt bij ze overnachten. Hoe leuk is dat!

Geluksvogel Eline mocht als één van de eerste gasten langs op het Vakantiepark in Molenwaard, dat nu helemaal in kerstthema is aangekleed. En ze werd meteen flink aan het werk gezet. 

Met een glimlach

Van sneeuw strooien over het Fien en Teun kerstdorp, tot het optuigen van de kerstboom en het klaarmaken van de ijsbaan. Eline hoefde zich niet te vervelen tijdens haar bezoek aan het vakantiepark. Maar, allemaal voor één ding: om alle gasten op een hartelijke manier te ontvangen.

Grote winterdroom

Want, tijdens een bezoek aan dit kerstige Fien en Teun dorp wordt je flink in de watten gelegd. Vakantiepark Molenwaard is compleet omgetoverd tot een grote winterdroom. Geniet van de spetterende winterparade in het donker en ontmoet boerderijvriendjes Fien en Teun in het echt. Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot de avonturenboerderij, de speelschuur en het Fien & Teun Winterdorp. Dit winterse spektakel is wegens succes verlengd tot en met 15 januari. 

Fien en Teun

Nog geen kennis gemaakt met Fien en Teun? Ze stellen zich graag aan jou en de kinderen voor! Fien en Teun zijn twee vrolijke boerenkinderen die wonen op Avonturenboerderij Molenwaard. Samen ontdekken ze al spelenderwijs het Hollandse landleven op hun boerderij, middenin de polder! Hier beleven ze de leukste avonturen met hun dierenvriendjes en leren ze van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel. 

Benieuwd welke dagen nog beschikbaar zijn voor dit gezellige winterspektakel? Zoek én boek hier!