Vrije tijd

Drie tips voor een avontuurlijk familie uitje aankomend weekend    

Het weekend staat weer voor de deur! Het beloofd mooi weer te worden dus een gezellig familie uitje is zo gek nog niet. Wil jij alles leren over Nederland en de grote stad Rotterdam? Of heb je meer interesse in de grote sterren van Nederland?  

De redactie van Koffietijd heeft drie tips op een rijtje gezet. Laat je entertainen door beroemdheden óf leer meer over de Nederlandse steden. Met de Vriendenloterij VIP-kaart kan je met korting of zelfs gratis een activiteit bezoeken!  

Madurodam

Beleef Nederland in het klein en ontdek alle geheime en mooie plekjes van het land! In Madurodam vind je talloze miniaturen en activiteiten. Ervaar de vlucht van je leven aan boord bij een van de laatste Dakota-vliegtuigen van Nederland! Of neem een kijkje in Nieuw Amsterdam tijdens de 17e eeuw, wat vandaag de dag New York is. Trek gekregen van al die activiteiten? Eet dan gezellig een Hollands hapje bij het restaurant Taste of Holland.  

Al zin gekregen in een actieve dag? Ontdek hier meer!  

Miniworld Rotterdam

Benieuwd naar alle ins and outs van Rotterdam? Verken de stad in Miniworld! Tot in de kleinste details kan je Rotterdam bewonderen en ontdekken. Hier leer je alles over wat deze stad te bieden heeft. Neem een kijkje in de haven en architectuur van Rotterdam. Of leer in deze miniwereld meer over de geschiedenis van Rotterdam.  

Nieuwsgierig geworden? Klik hier!  

Madame Tussauds

Mocht je niet van klein houden, ga dan voor de levensgrote Madame Tussauds. In het centrum van Amsterdam vind je de grootste sterren van de hele wereld. Sta oog in oog met Rico Verhoeven, waag een dansje met Beyonce of laat je nieuwe make-up looks aan Nikkie Tutorials zien! Je ontmoet hier alle grote beroemdheden en kan ook zeker even met ze op de foto.  

Benieuwd naar de levensechte beelden? Neem hier een kijkje.