Gezondheid

‘Yummygums’ zorgt voor jouw dagelijkse vitamines

Dat het belangrijk is om dagelijks genoeg vitamines binnen te krijgen weten we allemaal. Maar, welke vitamines heb jij nou nodig? Onze beauty-expert Maaike Dorsteen en de mensen van ‘Yummygums’ weten hier alles van en zorgen dat jij de juiste vitamines binnenkrijgt.

Wanneer heb je welke vitamines nodig?  

Voor niemand hetzelfde

Welke vitamines je nodig hebt is per persoon heel verschillend. Dit heeft met dingen te maken zoals je leeftijd en leefstijl. Ook per seizoen kan dit verschillen, in de winter kun je bijvoorbeeld veel meer behoefte hebben aan energieopwekkende vitamines dan in de zomer. Het belangrijkste om naar te kijken is je levensfase. Hierdoor krijg je een indicatie van wat voor soort vitamines je nodig hebt. Een goede tip is om online een test in te vullen. Op basis van informatie die je geeft kan dan een passend advies gegeven worden. Op de website van ‘Yummygums’ kun je bijvoorbeeld zo’n gratis test doen. Zo weet je precies van welke vitamines je op dat moment wat meer kunt gebruiken!  

Begin de dag goed 

In de ochtend wil je natuurlijk vol energie aan je dag beginnen! Soms heb je daar een steuntje in de rug bij nodig. De energy gummies van ‘Yummygums’ zijn daarvoor perfect. Ze bevatten bijvoorbeeld vitamine B6 en B12 die ervoor zorgen dat jij je dag goed kick-start. Een multivitaminen kan daarbij bijna niet ontbreken. Het zorgt ervoor dat je heel wat vitamines binnen krijgt en dat je niet zes verschillende pillen hoeft te slikken.  

Het fijne aan de gummies is dat ze ook nog eens lekker zijn. Je vitamines nemen wordt zo eigenlijk een beetje snoepen. Dit is ideaal als je iemand bent die vaak vergeet om in een pil verwerkte vitamines te slikken. Deze gummies wil je namelijk niet laten staan! Daarbij is het fijn dat er ook varianten zijn speciaal voor kinderen, zo komt het hele gezin aan genoeg vitamines.  

Beauty niet te ontbreken

Maaike geeft natuurlijk altijd de beste tips om er stralend uit te blijven zien. Ook vandaag ontbreken die tips niet, want we zijn natuurlijk allemaal benieuwd hoe ze haar mooie blonde lokken zo vol en gezond houdt. Dat doet ze dus onder andere met de hair gummies van ‘Yummygums’. Deze gummies bevatten vitamines zoals biotine en selenium. Waar biotine het haar stimuleert in groei zorgt selenium dat je haar gezond blijft en minder uitvalt, een win win situatie! Voel dus goed aan wat je lichaam nodig heeft aan vitamines en voeg iets toe of laat wat weg waar nodig. Wat wel belangrijk is: consequentie is key!