Column

Kim Kardashian vastgenaaid in 50.000 parels

Elke week tipt Nouveau Hoofdredacteur Claudia Straatmans de leukste lifestyletips. Deze week is er een met een volle showbizz én royalty-agenda. De week trapte af met opzienbarende outfits op het Met Gala (Jared Leto in een poezenpak!), en verder kijken we nieuwsgierig uit naar de kroning van Charles van Engeland.

Met Gala

Elke eerste maandag van mei is het smullen. Het Met Gala vindt sinds 1948 plaats en is vooral de laatste jaren een grote showcase voor wie hot is in Hollywood en fashion. Alles draait om het rode loper moment. Wie spraakmakend voor de dag weet te komen, heeft daar maanden profijt van. Het thema dit jaar was een ode aan Karl Lagerfeld. Jared Leto kwam als zijn poes Choupette, Kim Kardashian zat vastgenaaid in een parelconstructie die te zwaar was om mee te bewegen (ze moest door twee beveiligers de trap op worden geduwd) en Kendal Jenner showde haar bevallige blote billen in een handgemaakte Marc Jacobs. De meest opvallende outfits op een rij.   

Laurentien gaat viral en kroning Charles III

Nog een nawee van vorige week Koningsdag, Laurentien gaat viral in Duitsland. “So cool ist Máxima’s Schwägerin” kopte het blad Bunte.   

Laurentien mag dan voor Gute Laune zorgen bij onze oosterburen, volgens het protocol is ze niet aanwezig zaterdag bij onze Engelse buren. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima reizen wel af naar het Vereningd Koninkrijk voor de eerste kroning sinds zeventig jaar. Die van Elizabeth’s zoon Charles. In aanloop naar deze unieke gebeurtenis blikken we alvast terug én vooruit.   

5 mei

Maar eerst zijn Willem-Alexander en Máxima vanavond op de Dam. De vrijheid gedenken is belangrijker dan ooit. Daar kan Auschwitz overlevende Edith Eger van getuigen. Ieder jaar weer publiceren we bij Nouveau haar belangrijkste levenslessen. Ik leer er elke keer weer van. Vrijheid is nooit vanzelfsprekend.   

Kracht van 50+ vrouwen

Nog lang niet uitgelezen en ook overtuigd van de kracht van 50+ vrouwen? Kijk dan ook eens naar het powerverhaal van Trijntje Oosterhuis.

Heb een mooie week!

Liefs, Claudia