Mode

Stralen in Miss Etam!

Het is voorjaar en dat betekent dat het tijd is om nieuwe items te scoren voor het mooie weer dat hopelijk voor de deur staat. Miss Etam heeft daarvoor de perfecte nieuwe voorjaarscollectie! Of je nu houdt van wat rustigere kleuren of meer van opvallende prints, bij hen ben je aan het goede adres.

We zetten een aantal trends die je dit voorjaar bij Miss Etam kunt verwachten voor je op een rij.   

De perfecte jeans

Een goede jeans kan niet ontbreken in je kledingkast! Het is een ideaal kledingstuk om een outfit omheen te creëren. Met slechter weer kun je hem combineren met lange mouwen of bijvoorbeeld een jasje of vest. Maar ook met mooi weer trek jij je jeans uit de kast, met een leuke top en de juiste sandaaltjes is het in een handomdraai een hele zomerse outfit. Een mooie nieuwe jeans kan dus niet missen!  

Jurkje voor elke gelegenheid

Jurkjes heb je nooit genoeg. Elk jaar zijn er nieuwe printjes, kleuren en pasvormen te krijgen en Miss Etam weet maar al te goed wat leuk is! Voor iedereen is er iets passends te vinden. Van knallende printjes tot een mooie neutrale tint. Botanische printen met knalblauw en -groen en prachtige zebra printen met wit en beige. Het lekkere aan een jurk is daarbij dat je in één klap een outfit hebt. Je paart er de juiste paar schoenen bij en een aantal accessoires en je bent ready to go!  

Van Royal blue tot pastel

Blauw is een kleur die we dit voorjaar veel gaan zien! Van het elegante royal blue tot het lieve pastelblauw, alles kan! Ook op de site van Miss Etam vind je talloze blauwe looks. Broeken, tops, jurkjes en ga zo maar door. Heel veel mogelijkheid om te mixen en matchen dus! Vergeet notabene het denimblauw niet! Bij Miss Etam vind je een aantal hele toffe denim looks zoals de Janna jumpsuit.  

Voor de mensen die minder van het blauw zijn zit de nieuwe collectie ook boordevol andere kleuren! Neem een kijkje op de website van Miss Etam en laat de voorjaarsinkopen maar beginnen!