Vrije tijd

Avonturenboerderij Molenwaard bestaat 5 jaar!

Avonturenboerderij Molenwaard viert alweer haar vijfde verjaardag! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Van 21 April t/m 29 oktober vieren ze feest op de avonturenboerderij. Vier jij gezellig met hen mee? Hieronder vind je alles wat je van deze festiviteit kunt verwachten. Een superleuk uitje voor het hele gezin!

Vier feest met Fien en Teun!

Fien en Teun geven een speciale show! Het Fien en Teun Boerderij Verjaardagsfeest. Ze nemen je tijdens de show mee in de voorbereidingen voor het feest dat ze willen geven. Dit gaat niet geheel vlekkeloos wanneer niet alle benodigdheden aanwezig zijn. Gaan ze het redden om het feest te geven? De show zit bomvol gezelligheid en leuke liedjes. Echt een feestje dus! 

Op pad met jouw boerderijboekje 

Tijdens de viering van het vijfjarig jubileum krijg je een boerderijboekje. Ga hier mee op ontdekking door de versierde Avonturenboerderij en ontdek alle festiviteiten. Op de hele boerderij is te zien dat het feest is. Als kers op de taart krijg je ook een diploma mee naar huis aan het einde van de dag! 

Verzameling aan evenementen

In deze feestelijke periode zijn er een aantal evenementen en komen er ook karakters op visite. Van 22 juli t/m 19 augustus is er bijvoorbeeld een stokpaardenrace. Helemaal leuk voor de kinderen die dol zijn op paarden. Ook is Kikker op bezoek van 2 september t/m 29 oktober. Een geliefd karakter waar je de kinderen heel blij mee maakt. Ook in het najaar is het op de avonturenboerderij een groot feest! Zo kun je schaatsen op de schaatsbaan óf gezellig Sinterklaas of Kerst komen vieren. 

Dat je bij Avonturenboerderij Molenwaard op de juiste plek zit voor een interactief dagje uit is wel duidelijk! Kijk op hun website voor alle informatie en plan jouw dagje uit.