Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

Aubergine rolletjes met spinazie & ricotta
Een lekker vegetarische snack om mee te nemen.

Ingrediënten 
2 aubergines
250 gram ricotta
175 gram zongedroogde tomaten (uit pot met olie)
3 flinke handen verse spinazie
2 tenen knoflook
1 limoen (zest en sap)
8 gele en 8 rode cherry tomaatjes (in blokjes)
fijn gesneden bieslook
2 bakjes basilicum cress
1 klein bakje granaatappel voor garnering  

Bereiding
Snijd 14 mooie plakken van de aubergines, bestrijk ze met olijfolie en grill ze om en om in een grillpan tot ze zacht zijn en mooie grillstreepjes hebben. Blus af met het limoensap.
Verwarm een eetlepel olie in een koekenpan, voeg de spinazie toe en pers de knoflook hierbij uit. Wok tot de spinazie iets geslonken is. Schep de spinazie in een mengkom en voeg de ricotta, de limoenzest en de in stukjes gesneden zongedroogde tomaten toe, gevolgd door een flinke snuf peper en zout. Meng alles met een lepel door elkaar.
Bestrijk een flinke eetlepel van het mengsel op een aubergine-plak en rol vervolgens op. Herhaal dit met de overige plakken. Garneer met de basilicum, fijngesneden bieslook en granaatappel.

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.