Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

Chocolate Nemesis
Het befaamde dessert van The River Café

Ingrediënten
340 gram pure chocolade
225 gram boter
5 eieren
210 gram suiker
100 gram water  

Bereiding
Verwarm de oven voor op 120 graden
Smelt de boter met de chocolade in een glazen kom op een pannetje. Klop de eieren op met 70 gram suiker.  Kook de overgebleven suiker met het water tot 110 graden Celsius en meng met de boter. Meng hierna alles door elkaar. Plaats de cake au bain-marie in de oven en gaar in ongeveer 50 minuten.

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.