Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Coffee-Tonic
Barista Ruben maakt geen gin-tonic, maar coffee-tonic; een aparte, maar zeer smakelijke combinatie!
Barista Ruben maakt geen gin-tonic, maar coffee-tonic; een aparte, maar zeer smakelijke combinatie! Benodigdheden:
  • Ca. 75ml tonic (liefst goeie tonic, van bijvoorbeeld Fever Tree)
  • 1 espresso
  • 2 limoen partjes
  • Crushed ice (ongeveer een handje)
Bereidingswijze:
  1. Doe de tonic in een mooi, gekoeld glas.
  2. Smeer met 1 limoenpartje de rand van het glas in.
  3. Leg dan allebei de limoenpartjes op het ijs.
  4. Zet de espresso (in dit geval koffie uit ethiopië, fruitig).
  5. Schenk espresso in het glas en serveer eventueel met een roerstaafje/stampertje.
Weetjes:
  • Koffie met tonic wordt deze zomer populair, net als gin-tonic.
  • Je kunt natuurlijk variëren net als bij gin-tonic: IJsblokjes met aardbeitjes, verschillende soorten koffie, grapefruit of citroen i.p.v. limoen etc.
  • Tonic bevat Kinine, een stof die dat typische bittertje geeft. Gek genoeg wordt het met koffie veel subtieler terwijl deze ook bitters bevat.
Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.