Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

De ideale trouwlocatie
Deze dames van de redactie willen in de toekomst graag trouwen. Marja van Top Trouwlocaties weet daar wel raad mee!
Angela, Wendy & Manon van de Koffietijd redactie willen in de toekomst ook graag trouwen, en dus heeft Marja van Top Trouwlocaties†aan de hand van een paar steekwoorden de ideale trouwlocatie en de perfecte bruidsjurk voor de dames uitgezocht. Lees hier de reacties!† Angela: ''Ik vond het superspannend dat iemand die mij niet kent op basis van mijn foto mijn bruiloft zou bedenken. De jurk die Marja had uitgekozen vond ik echt prachtig, maar omdat ik niet al te groot ben zou ik toch kiezen voor een jurk die wat meer aansluit. De sluier was wel een schot in de roos, net als Het West-Indisch Huis. Heel toevallig ben ik daar een tijdje geleden geweest toen er een feest werd gegeven, en ik vond het adembenemend mooi. Chic en trendy, daar houd ik van.'' Wendy: ''Elk meisje wil stiekem ooit trouwen in een mooie witte jurk op een romantische locatie, en dit was wel een grappige manier om er eens over na te denken. De jurk vond ik mooi van vorm, maar ik ben niet zo van het kant en de glitters. Ik denk dat een eenvoudige stof beter bij me past, maar soms moet je jurken eerst even aandoen om te kijken hoe het voelt. Buitenplaats Amerongen vind ik een schitterende locatie. Je hebt er alle ruimte en je kunt lekker naar buiten als je daar zin in hebt. Ook niet onbelangrijk, mijn vrienden uit Utrecht zijn er zo!''

Manon: ''Natuurlijk wil ik het liefst op Ibiza trouwen, maar zoín buitenlandse bruiloft kost zoveel geld, dat ik dat maar uit mijn hoofd zet. Het Centraal Ketelhuis in Amersfoort is ook een plek die bij me past. Ik zie het feest al voor me, DJís en veel gezelligheid tot in de late uurtjes. En de jurk, hmm... ik denk dat als de asymmetrische schouderband eraf zou gaan, ik hem wel wil passen.''

Benieuwd naar de meest romantische huwelijksaanzoeken, de do's and don'ts op een trouwerij en de laatste trouwtrends? Lees†hier†meer over de Koffietijd Trouwspecial!

redactie koffietijd
Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.