Bastiaan Ragas

Zanger
Bastiaan Ragas heeft een nieuwe single uit 'Verdomd ik wil je'. Hij heeft een Nederlandse vertaling gemaakt van het oorspronkelijke Duitse mega hit 'Verdammt ich lieb dich'. Verder doet hij samen met zijn zoon mee aan het televisieprogamma 'Race Across The World’. Bastiaan vertelt hier alles over bij ons in Koffietijd.

Bastiaan is zanger en schriijver. Twintig jaar geleden deed Bastiaan Ragas auditie voor de rol van Radames in de Nederlandse versie van de hitmusical 'Aida' (2001 – 2003). Het werd zijn doorbraak in Nederland. Samen met onder anderen Carolina Dijkhuizen en Antje Monteiro zong hij avond aan avond over het verhaal over de onwaarschijnlijke liefde tussen twee mensen die elkaar ondanks alle hindernissen toch vonden. Hij werd wereldwijd bekend door de boyband 'Caught in the Act'. Inmiddels is Bastiaan als solozanger bezig. In 2000 bracht hij zijn eerste soloalbum uit, waarna nog drie albums volgden. 

Bastiaan schrijft ook. Hij heeft veel boeken geschreven, een paar daarvan zijn: 'Maar je krijgt er wel heel veel voor terug', 'Papa is heel even aan de telefoon' en 'Schnuller', 'Sex & Kinderkacke'. En, hij is columnist bij Telegraaf/Vrouw. Ook was Bastiaan in verschillende programma's te zien zoals 'Dancing with the Stars' en nu 'Race Across The World'.