Margôt Ros

Actrice
Actrice en comédienne Margôt Ros komt met haar allereerste solovoorstelling: ‘Brabantse nachten zijn lang’. Margôt's voorstelling is exclusief te zien op 15 december in het Parktheater in haar 'eigen stad' Eindhoven. Samen met haar nicht en beste vriendin Esther Mutsaers is ze vandaag bij ons te gast om te vertellen over dit persoonlijke theaterstuk, maar we willen ook alles weten over hun familieband, kersttradities en hun jeugd in Brabant.

Margôt Ros is vooral bekend als actrice en comédienne, maar is daarnaast ook nog schrijfster en regisseuse. Zo heeft ze samen met Maike Meijer de televisieserie ‘Toren C.’ bedacht en geschreven en zijn beide actrices ook te zien in dit humoristische programma. Op dit moment in Margot druk bezig met haar eigen voorstelling ‘Brabantse nachten zijn lang’.

Ze zal helemaal alleen op het podium verschillende markante types en goede anekdotes uit haar jeugd spelen. “Ik kom met mooie, sterke verhalen en ondertussen draai ik een plaatje en zing ik vast ook nog een mooi lied”.