Tooske Ragas

Presentatrice
Tooske Ragas gaat het programma K2 zoekt K3 presenteren bij SBS6. Dit doet ze samen met haar Belgische collega Kurt Rogiers. De zender gaat met productiebedrijf Studio 100 en het Belgische VTM op zoek naar een nieuw zangtalent voor de plaats van Klaasje in de popgroep K3.

Tooske Ragas is sinds 2015 getrouwd met Bastiaan Ragas. Ze wonen samen met hun drie dochters en zoon in Bloemendaal. Tooske is bekend geworden als TMF-veejay en presenteerde onder andere de eerste seizoenen van Idols.  Bij SBS had ze als presentatrice veel succes met programma’s als De Nieuwe Uri Geller en Popstars. Daarnaast is Tooske al jaren ambassadeur van War Child. Op dit moment is ze vooral als Shownieuws-presentatrice bekend. Tussendoor was ze ook gastpresentatrice voor 5 Uur Live en Koffietijd. 

Het zijn dit jaar niet alleen de vrouwen die een kans maken, want mannen mogen zich dit keer ook aanmelden en maken kans om het nieuwe K3-lid te worden. Door deze uitbreiding is de concurrentie een stuk groter, maar dat maakt de zoektocht deze keer spannender dan ooit. Gordon en Samantha Steenwijk zijn de twee andere Nederlandse juryleden.