Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur
Recepten
Gegrild rundvlees met citrus-sesamsaus (Gyu tataki)

Ingrediënten

  • 150 gr diamanthaas
  • Zout en peper
  • Zonnebloemolie om in te bakken
  • 2 el goma-ponzu
  • 2 cm gember
  • 6 plakjes gefrituurde knoflook, grof gehakt
  • 1 lente-ui, in dunne ringen  

Bereidingswijze: 

Dep het vlees goed droog en bestrooi het rondom royaal met zout en peper. Verhit een grill- of koekenpan op hoog vuur en voeg de zonnebloemolie toe. Schroei het vlees circa 1 minuut rondom dicht en laat het daarna 5 minuten rusten.

Snijd het vlees in plakken van ½ centimeter dik. Schik het vlees op een bord en besprenkel met goma-ponzu. Rasp er de gember overheen en garneer met de gefrituurde knoflook en de lente-ui.

Eet smakeljik!

Delen
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, social media cookies mogen worden verzameld, zodat ik gebruik kan maken van social media koppelingen binnen deze site.