Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Hidde de Brabander
Speciaal voor Koningsdag komt patissier Hidde de Brabander naar onze Koffietijdstudio.
Speciaal voor Koningsdag komt Hidde de Brabander naar onze Koffietijdstudio. Hij is patissier en heeft regelmatig taart bezorgd bij het paleis. Hidde is dan ook de uitgewezen persoon om voor ons een koningsdagdessert te maken.  Hidde de Brabander is eigenaar van het patisserielabel Dreams of Magnolia. Hij leerde dit vak bij de vooraanstaande Noordwijkse patissier en chocolatier Huize van Wely. Maandenlang perfectioneerde hij zijn technieken en bereidingen van bijvoorbeeld bonbons en macarons. Na zijn opleiding ging hij werken bij Patisserie de Rouw in Vught. Daar maakte hij de overstap naar horeca. Als chef-patissier ging hij aan de slag bij Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort. Na jaren bereikte hij zo ongeveer het hoogst haalbare, hij leidde namelijk als chef-patissier op topniveau de 'zoete kant' bij onder andere Parkheuvel en de Librije (beide 3 Michelin-sterren). Hidde staat nu vooral bekend om zijn bijzondere smaakcombinaties in nougat. Je kunt Hidde daarnaast kennen als één van de Hollandse bakkers van 24kitchen. Ook treedt hij in Bake My Day (Net5) op als jurylid. De afgelopen tijd is Hidde druk geweest met zijn handboek over patisserie. In het boek Patisserie. Geuren, kleuren, smaken en texturen deelt Hidde al zijn vakkennis. Er staan twintig verschillende basisbereidingen in, van meringue tot nougat en van karamel tot soezendeeg. Het ideale van dit boek is dat alles stap voor stap wordt uitgelegd met behulp van fotografie. Begin juni ligt het in de winkels. Wil jij het dessert van Hidde ook thuis maken? Bekijk het recept hier
Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved