Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur
Koffietijd en 5 Uur Live blijven thuis
Recepten
Golden milk
Deze gouden latte heeft zijn prachtige kleur te danken aan de verse kurkuma, die ook nog eens hartstikke gezond is.
Recepten
Lentesalade met watermeloen, grapefruit, appel, feta en kiemgroenten
Recepten
Rabarbercake
Hugo maakt cake met rabarber uit zijn eigen moestuin.
Recepten
Naan
Naan met verse koriander.
Recepten
Vissticks met ravigottesaus
Deze heerlijke zelfgemaakte vissticks verslaan de bevroren variant. Dit recept is afkomstig uit het boek 'de 100 gerechten die je geprobeerd moet hebben', van Flavorflav.
Recepten
Brandnetel en zevenblad pesto op een broodje
Pieter ging zijn tuin in en plukte jong brandnetelblad en jong zevenblad voor een lekkere pesto. Hij combineerde het met een broodje met mozzerella en serranoham.
Recepten
Uien-tarte tatin
We blikken even terug op Hugo's uien-tarte tatin van vorig jaar oktober. Een mooie hartige taart van uien en feta.
Recepten
Marmercake
Recepten
Melanzane di Parmigiana
Overheerlijke Parmigiana met sappige aubergine, tomaten en zachte mozzarella: een recept dat Hugo afgelopen oktober voor ons maakte en waar we graag aan terug denken.
Recepten
Een groentequiche is altijd een goed idee!
London laat ons vandaag zien dat je met álle soorten groenten deze quiche kunt maken. Van de restjes groenten achter in je koelkast tot aan de enige groenten die nog over zijn in de supermarkt. Een groentequiche is altijd een goed idee!
Recepten
Bimi quiche met blauwaderkaas
Recepten
Pasta met tomatensaus en chipolataworstjes
Hugo kookte vandaag een lekkere pastasaus met alle groenten en kruiden die hij nog over had. Hieronder Hugo’s recept, maar zijn tip van de dag is: Kijk wat jij nog hebt liggen en ga aan de slag!
Recepten
Pizza tosti
Een tosti met een twist van Jigal.
Recepten
Linzen verzamelsoep
Deze stevige Indiase linzensoep is het ideale recept om overgebleven groenten op te maken. Heb je niet alle kruiden uit dit recept in huis? Vervang ze dan door andere ingrediënten zoals steranijs, laurierblad, kardemom of verse chilipeper of gember.
Recepten
Pasta putanesca
Een receptje uit de voorraadkast van Pieter
Recepten
Gegrilde knolselderij met kool en ansjovis
Vandaag kookt Hugo met twee ingrediënten uit zijn moestuin: knolselderij en palmkool. Palmkool is een Italiaanse kool die ook wel Cavolo Nero wordt genoemd. Kan je geen palmkool vinden in de supermarkt? Met oer-Hollandse boerenkool is dit gerecht minstens zo lekker.
Recepten
Koffiebroodjes
Hidde's koffiebroodjes met banketbakkersroom.
Recepten
Kippensoep met voorjaarsgroente
Kippensoep met voorjaarsgroente uit Hugo's moestuin.
Recepten
Eten voor de kleinste thuis
Klaas zit niet stil en maakt gezonde, verse babyvoeding!
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, social media cookies mogen worden verzameld, zodat ik gebruik kan maken van social media koppelingen binnen deze site.