Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur
10 jaar Koffietijd
Koffietijd in de bladen!
Op 5 april bestaat Koffietijd 10 jaar en we hebben groots uitgepakt! De hele week vieren we onze verjaardag. Met de redactie van Koffietijd hebben we een kookboek gemaakt: Made by Koffietijd. Ons kookboek ligt nu in de winkels en ook staan wij met ons boek in verschillende tijdschriften!

Wij willen onze verjaardag graag met jullie vieren en daarom kun je nu 10 x kans maken op een pakket met de tijdschriften Elegance, 100% NL, Libelle, Koken en Genieten en Beau Monde. Meedoen kan hier!

Benieuwd in welke bladen we allemaal te vinden zijn? Lees dan snel verder!

Koffietijd in Elegance!
Elegance interviewde Pernille, Loretta en Koffietijd over ons kookboek Made by Koffietijd. ‘Dat is ook de kracht van Koffietijd: het is heel inclusief, iedereen wordt vertegenwoordigd’, benadrukt Quinty. ‘Iedereen mag meedoen, Koffietijd is niet voor of tegen, nee, het is onderzoekend naar wat leeft en daarover bevragen we verschillende meningen. Alle mogelijke onderwerpen komen aan bod, met een Koffietijd-insteek die tintelend en sprankelend is,’ vult Pernille aan. Die inclusiviteit komt ook terug in dit kookboek, want daarin is, van lente-minestrone tot quiche en tarte tatin, door het samenwerken van de hele redactie, niets vergeten. Ook feestgerechten niet, aangezien de tiende verjaardag van het programma de reden was om alle lievelingsgerechten te bundelen.  

Koffietijd in 100% NL Magazine!
100% NL sprak onze patissier Hidde de Brabander over bakken op tv en ons kookboek. Hidde over Made by Koffietijd: “Mijn eigen boeken waren er al en nu hebben we met vijf koks een kookboek gemaakt voor Koffietijd. Die samenwerking tussen ons vijven, is onwijs leuk. We hebben allemaal onze expertise. En vinden elkaar in het feit dat we mensen lekker willen laten eten, maar ook lekker willen laten koken.”

Koffietijd in Beau Monde over Made by Koffietijd
Quinty deelt de clubsandwich uit ons kookboek!  

Koffietijd in Libelle
Libelle sprak Quinty, Pernille en Loretta over 10 jaar Koffietijd. Zien jullie jezelf nog tien jaar verbonden aan Koffietijd ? P: “Ik ben vooral dankbaar dat ik dit al tien jaar mag doen. Dat is niet iets wat je zomaar gegeven is.” Q: “Soms krijg ik de vraag: als je mocht kie - zen, welk programma zou je nou echt heel graag eens willen presenteren? Ik moet dan altijd heel hard lachen. Ik presenteer het allerleukste programma. Elke dag. Al tien jaar lang.”

Koken & Genieten ging in gesprek met onze koks over het kookboek en koken in Koffietijd.
Tien jaar Koffietijd! Hoe kijken jullie daarop terug? Hidde: ‘De eerste acht jaar was Caspar Bürgi de vaste kok. Ik kwam in die tijd weleens langs, als er een verjaardagstaart voor Loretta gebakken moest worden. Op een gegeven moment was ik er steeds vaker en toen Caspar ermee stopte namen wij met z’n vijven het stokje over. Dat doen we nu zo’n 1,5 jaar.’ London: ‘Het is supergezellig bij Koffietijd. Vooral omdat je je eigen inbreng hebt. Je moet natuurlijk wel rekening houden met seizoenen en zo, maar daarentegen heb je ook weer heel veel vrijheid. Dat maakt het als kok wel interessant.’  

Koffietijd in Telegraaf Vrouw
Telegraaf Vrouw interviewde onze presentatrices over het eten in de studio en hun favoriete gerechten in het kookboek. Pernille over haaf favoriete recept: de ‘raketkip’. Pernille: ‘Ik wilde graag dat er ook iets mafs in het boek zou komen te staan. Ik herriner me nog dat ik de kok in de uitzending die kip op dat blik zette. Ik had nog nooit zoiets gezien! Ik moest zo hard lachen. Hoe kom je erop?’

Delen
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, social media cookies mogen worden verzameld, zodat ik gebruik kan maken van social media koppelingen binnen deze site.