Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur
Recepten
Oosterse mosselen

Ingrediënten:

4 kg mossel

4 cm gember

1 stengel Citroengras

1 rode peper

400 ml kokosmelk

3 el vissaus

1 limoen

3 stengels bleekselderij

2 sjalotjes

2 tenen knoflook

1 bosje bosui

1 glas witte wijn

2 el soja saus

1 bosje verse koriander

250 gr noedels  

Bereidingswijze:

Snipper de knoflook, gember, ui en halve peper fijn. Snijd de bleekselderij in dunne boogjes.  

Verhit wat olie in grote mosselpan en fruit hierin de gesnipperde smaakmakers de bleekselderij en de gekneusde citroengras in aan.  Voeg de mosselen toe en hussel goed. Voeg na 2 min de wijn en kokos melk vissaus en sojasaus en sap van limoen toe.   

Bereid de noedels ondertussen zoals op de verpakking.  Schud de mosselen op en kook ze totdat de mosselen goed open staan. Schep de noedels in een diep bord schep daar de mosselen plus vocht overheen en maak af met koriander en ringetjes peper en bosui.

Delen
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, social media cookies mogen worden verzameld, zodat ik gebruik kan maken van social media koppelingen binnen deze site.