Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Lekkernijen

Caramel Macchiato
Macchiato met een twist van caramel.

Het recept is op basis van vier personen

Ingrediënten:
4 kopjes verse espresso
300 ml gestoomde en schuimende volle melk
200 ml slagroom
400 g Lonka fudge caramel + 4 stukjes fijn gehakte Lonka fudge caramel  

Bereiding:
Breng de slagroom in een kleine steelpan aan de kook. Voeg de fugde toe en laat smelten. Laat even afkoelen, zodat de caramelsaus indikt.

In de tussentijd kun je een cornetje maken van bakpapier. Vul de caramelsaus in het cornetje en vouw dicht. Knip een klein stukje van de onderkant.

Verdeel de saus in mooie strepen aan de zijkanten van het glas. Dit ziet er mooi uit en voorkomt dat de saus naar de bodem zakt.

Zet een espresso en voeg de opgeschuimde melk toe.

Maak af met een paar mooie strepen caramelsaus op het schuim en bestrooi met fijngehakte fudge.

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved