Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur
Recepten
Recepten
Kip teriyaki met komkommer-taugésalade
Alle deelnemers van de Postcode Loterij hebben het boekje 'Koken met Kanjers' met recepten van Janny van der Heijden ontvangen. Hugo kookt dit recept eruit.
Recepten
Popcorn falafel
Heerlijke falafel gemaakt van popcorn volgens het recept van Ronald Giphart.
Recepten
Caesarsalade
Hugo maakte vandaag de klassieke versie van Caesar Salade.
Recepten
Mexicaanse limoenkip met koriander
Een lekker fris Mexicaans gerecht van Miljuschka.
Recepten
Budget risotto
Met dit handige recept van Yvette van Boven maak je restjes op en zet je een heerlijke risotto op tafel.
Recepten
Gnocchi met tomaten, paddenstoelen en burrata
Fluweelzachte gnocchi met een simpele Italiaanse saus.
Recepten
Soufflé van geitenkaas en parmezaan met een frisse franse salade
Een klassieke soufflé met een salade.
Recepten
Tempura van groenten met miso dip
Groente in een krokant laagje met miso dip.
Recepten
Worteltaart met gemarineerde sinaasappel en chocolade
Hidde's worteltaart met sinaasappel en chocolade.
Doe maar lekker vegetarisch
Gado gado met sticky tempé
Hugo maakt samen met Rob Jetten een heerlijk gerecht: Gado gado met sticky tempé!
Recepten
Geroosterde knolselderij
Pieter en Peter Lute maakte geroosterde knolselderij, een gerecht wat Peter maakt in zijn vegetarische pop-up tijdens Week Zonder Vlees.
Recepten
Geroosterde bloemkool met tahini
Geroosterde bloemkool met kruiden, granaatappel en tahini.
Recepten
Gesmoorde kool met geitenkaas
savooiekool in bouillon met geitenkaas.
Recepten
Paddenstoelen stroganoff
Romige stroganoff van vlezige paddenstoelen. Dit recept komt uit het boek Veg van Jamie Oliver.
Recepten
Groentecurry met peulvruchten en paneer
Een heerlijke curry met veel groenten en paneer.
Recepten
Tong Picasso
Even terug naar de jaren 60, waar de Tong Picasso op veel plaatsen op de kaart stond.
Recepten
Tagliatelle van schorseneren in romige saus met gebrande ui
Een tagliatelle gemaakt van schorseneren, met perfect gekarameliseerde uien.
Recepten
Rabarbercrumble met yoghurtijs
Hugo staat vandaag met een andere kennis in de keuken: Hans Kennis! Hans is ijsbereider en zijn yoghurtijs met kaneel, gember en limoen is uitgeroepen tot de lekkerste ijs smaak van 2020! Hugo en Hans bereiden samen een rabarbercrumble met het daarbij het prijswinnende ijs.
Recepten
Slof met Zwitserse room en vers fruit
Prachtige slof met Zwitserse room en allerlei vers fruit.
Recepten
Negroni en verschillende bruschette
Een frisse Italiaanse cocktail met antipasti.
Bekijk meer
Meer bekijken
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, social media cookies mogen worden verzameld, zodat ik gebruik kan maken van social media koppelingen binnen deze site.