Pasta met kalkoen

Een gerecht met minder zout maakt London vandaag. Een pasta met kalkoen!

Ingrediënten
400 g volkoren pasta, penne
2 sjalotten
400 g kalkoenfilet
2 aubergine
450 g tomaten
zwarte peper
4 eetl. olijfolie
2 teentje knoflook
1 eetl. gerookte chili paprikapoeder
1/4 bieslook , fijn gesneden
1 limoen, rasp

Bereiding
Kook de pasta in een pan met ruim kokend water in ca. 8 tot 10 minuten beetgaar.

Snijd de sjalotten fijn en de kalkoenfilet , aubergine en tomaten in blokjes. Maak de kalkoenfilet op smaak met peper.

Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kalkoenfilet al roerend, op matig vuur, goudbruin.

Voeg de ui, knoflook en aubergine toe en bak het geheel in 6 minuten.

Voeg de tomaten en chili paprikapoeder toe en laat het geheel nog ca. 10 minuten zachtjes sudderen tot een dikkere saus.

Serveer de saus over de gekookte pasta en garneer af met wat bieslook en de rasp van een limoen.

Tip!
een lepel crème fraîche is heerlijk fris voor dit gerecht.