Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

Salade met geroosterde radijs, burrata en rozen
Een makkelijke salade met rozen.

Ingrediënten
2 bakjes groene aspergetips
1 bosje radijs
1 citroen
2 bollen burrata
2 tenen knoflook
1 bakje edamme boontjes
Handje geschaafde amandelen
Olijfolie
Bosje verse basilicum
Een stuk ciabatta
Eetbare rozenblaadjes

Bereiding
Snijd de radijs in kwartjes en bak kort in een pan met een beetje knoflook, zout en peper. Rooster daarna de asperges kort in de pan.
Maal de ciabatta fijn in de keukenmachine en rooster daarna in een pan met het amandelschaafsel.
Maal de basilicum in een kleine blender fijn met wat olijfolie en citroensaptot je een mooie kruidenolie hebt.
Serveer de groente op een bord en scheur de burrata er op. Strooi daarover het broodkruim en de rozenblaadjes. Maak af met de kruidenolie en wat zout en peper. 

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.