Kies een club!

Yes het sport- en cultuurseizoen is weer begonnen! Dat zou een leuk moment moeten zijn maar helaas staan er nog steeds tienduizenden kinderen langs de zijlijn omdat er thuis niet genoeg geld is om de contributie of het lesgeld te betalen. Gelukkig komt Jeugdfonds Sport & Cultuur op voor deze kinderen.

Jeugdfonds Sport & Cultuur 
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Voor die kinderen en jongeren betaalt de organisatie de contributie en in bepaalde gevallen de benodigde attributen zoals voetbalkleding of dansschoenen.

Kies een Club
De campagne 'Kies een Club' nodigt ouders die het niet breed hebben uit om contact op te nemen met Jeugdfonds Sport & Cultuur, zodat de organisatie de contributie of het lesgeld voor de kinderen kan betalen.

Ambassadeur Brigitte Heitzer is vandaag bij ons in de uitzending en vertelt ons alles over het belang van sport en cultuur voor de ontwikkeling van kinderen!

Mede dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij kan het Het Jeugdfonds Sport en Cultuur initatieven als Kies een Club organiseren.

SPEEL MEE!