Hoe nu verder? Kijktips voor na Koffietijd

Helaas komt het einde van Koffietijd nu echt in zicht. Wat moet je nu kijken nu je tijd overhoudt? Eline heeft een aantal tips voor je op een rij gezet. Zo wordt de pijn toch een beetje verzacht.

'The Little Mermaid' 

We kennen hem allemaal, want het is namelijk een echte 'Disney' klassieker: 'De Kleine Zeemeermin'. Maar, in een ander jasje. Ook van 'De Kleine Zeemeermin' is er nu een real life film gemaakt. Beleef alle wonderen van de onderwaterwerled nu in de bioscoop of later thuis op de bank met Disney+. 

'Barbie'

Wie was er nou geen fan van de Barbie films? Nu komt Barbie helemaal tot leven. We weten nog niet helemaal wat we van de film moeten verwachten, maar het belooft veel goeds. Met niemand minder dan Margot Robbie en Ryan Gosling in de hoofdrollen wordt het vast genieten. Vanaf midden juli te bekijken in de bioscoop. 

'Saint X'

Liever een serie dan een film? Misschien is Saint X dan iets voor jou. In deze spannende misdaadserie wordt je meegenomen in het verhaal rondom de dood van Alice. Het speelt zich daarbij ook af in meerdere tijdlijnen. Vanaf juni kun je voor deze serie gaan zitten. 

'Book Club: The Next Chapter'

In 2018 was de eerste 'Book Club' film te zien waarin vier vriendinnen een boekclub begonnen. Nu zijn ze terug en grappiger dan ooit! Ze gaan samen op vrijgezellenreis naar Rome. Daar maken ze natuurlijk van alles mee. 

'Indiana Jones And The Dial Of Mystery'

Na 15 jaar verschijnt er weer een nieuwe 'Indiana Jones' film! Voor alle fans natuurlijk geweldig nieuws. Eind mei kun je de film al bekijken in de bioscoop!

Wil je nog meer tips van Eline? Bekijk dan de video hieronder.